img

Beauty arrangementen

Voor veel vrouwen en mannen blijft het een toppunt van verwennerij om een dagdeel volledig verzorgd te worden in een goede salon. Vakkundige behandelingen en gastvrijheid staan centraal, wanneer u gebruik maakt van één van onze arrangementen. Hieronder volgt een greep uit ons assortiment.

Ontspannings arrangement

Schoonheidsbehandeling:
Ontspannen anti-stress behandeling, reiniging, scrub, heerlijk ontspannen massage van gezicht, hals en decolleté, masker en op de huid afgestemde huidverzorging. Met een mooie huid verlaat U ontspannen de salon.

Haarbehandeling:
Wassen met een hoofdhuid massage, uw haar knippen en in model föhnen. En met een bij u passende make-up verlaat u stralend en zelfverzekerd onze salon.

Totaal arrangement

Schoonheidsbehandeling:
Intensieve gezichts diepte reiniging, peeling, stoombad, onreinheden verwijderen, desinfecteren, diepte reinigings masker, huidvernieuwende fruit complex en op de huid afgestemde huidverzorging.

Haarbehandeling:
Wassen met hoofdhuid massage, uw haar knippen en in model föhnen. En met een bij u passende make-up verlaat u stralend en zelfverzekerd onze salon.

Bruid en Bruidegom arrangementen

Uw bruiloft is in aantocht en u heeft waarschijnlijk alles al geregeld om deze dag tot één van de mooiste dagen in uw leven te laten worden. Als bruid en bruidegom zult u de hele dag volop in de schijnwerpers staan, heeft u al nagedacht over uw bruidskapsel en bruids make-up? Wij verzorgen dat graag voor u!

Basis arrangement lang haar:
Proefkapsel en bruidskapsel, proef make-up en bruids make-up.

Basis arrangement kort haar:
Proefkapsel en bruidskapsel, proef make-up en bruids make-up.

Basis arrangement heren kapsel:
Wassen, knippen en modelleren.

Op de trouwdag zelf kunnen wij ook bij u komen, de kosten hiervan zijn afhankelijk van de afstand.

Het is mogelijk uw eigen arrangement samen te stellen

Wat bieden wij u:

  • Schoonheidsbehandelingen
  • Massage
  • Lichaamspakkingen
  • Persoonlijke huidanalyse
  • Zonnebank
  • Pedicure
  • Haarstyling
  • Visagie

Wij ontvangen U met een heerlijk kopje koffie of thee.