img

De schoonheidsspecialist laat je huid leven

Het is waar, vaak komt de conditie van de huid overeen met de conditie van lichaam en geest. De huid is dan ook heel belangrijk. De huid beschermt ons tegen allerlei invloeden van buitenaf. De huid voert afvalstoffen af en reguleert mede ons lichaamstemperatuur. De conditie van onze huid is dus essentieel voor ons welbevinden. De schoonheidsspecialist kan daar een wezenlijke bijdrage aan leveren. De schoonheidsspecialist; laat je huid leven.

Je huid krijgt heel wat te verduren

Iedereen weet dat stress, luchtverontreiniging, verkeerde voedingsgewoonten en zonlicht sporen achterlaten op de huid. Persoonlijke verzorging is dan ook beslist geen luxe, het is een noodzaak. En het prettige is dat de effecten hiervan veel verder reiken dan een mooie buitenkant. Je voelt je gewoon beter en dat straal je uit. Het drukke leven heeft minder vat op je. En geloof het of niet, als je bewust met persoonlijke verzorging bezig bent, wordt het ook eenvoudiger om gezonder te leven.

Geen mens is hetzelfde!

Zoals geen mens hetzelfde is, zo is ook geen huid gelijk. De schoonheidsspecialist is bij uitstek in staat om uw huid te analyseren. Welk type huid hebt u? Welke behandelingen en welke producten passen daar het best bij? Zo wordt een effectief en persoonlijk behandelingsplan opgesteld met producten waarmee u thuis de werking van de behandeling versterkt. Vraag gerust wat u wilt vragen. De schoonheidsspecialist heeft vaak meer antwoorden dan u denkt.

It's a man's world!

Steeds meer mannen vinden hun weg naar de schoonheidsspecialist. En gelijk hebben ze! Want een gezonde en verzorgde huid is beslist niet voorbehouden voor vrouwen. En dan zijn er nog van die typische mannendingetjes waar de schoonheidsspecialist heel goed raad mee weet, zoals ingegroeide baardharen en een door het scheren geïrriteerde huid. Om over de weldaad van een massage nog maar te zwijgen.

U bent in goede handen

Schoonheidsspecialist word je niet zomaar. Daar gaat een gedegen opleiding aan vooraf. Vaak aangevuld met specialisatie. Ook op het gebied van hygiëne houdt de professionele schoonheidsspecialist zich aan de allerhoogste normen. Dat mag u verwachten van de "specialist" bij uitstek.

Manuele Micro Dermabrasie behandelingen

Dermabrasie is een geavanceerde behandeling met zuivere kleine microkristallen. Deze kristallen worden over de huid heen en weer bewogen. Hierdoor wordt het allerbovenste laagje van de huid afgekristalliseerd. Het volgende kan bereikt worden met manuele micro dermabrasie behandelingen:

  • het verbeteren van het huidoppervlak;
  • het minder zichtbaar maken van oppervlakkige littekens;
  • het minder zichtbaar maken van pigmentvlekken;
  • het vervagen van fijne lijntjes in het gezicht;
  • het verminderen van acné en overtollige talgproductie;
  • verbeteren van de algehele conditie van de huid, zoals de doorbloeding, stofwisseling, structuur en teint van de huid.

Ariane Inden

Wij maken gebruik van de producten van Ariane Inden. Deze producten onderscheiden zich door een zeer hoogwaardige kwaliteit. What you see is what you get. Geen overbodige verpakkingen. Geen extra milieuvervuiling. Het is een bijzonder sterk merk, niet op dieren getest en geen dierlijke grondstoffen. Wetenschappelijk verantwoord en dermatologisch getest.