img

Vacu-Step

Hair & Body Adventure introduceert als eerste in de Noordoostpolder de VACU-STEP, een product van H&K Wellness dé vetverbrander voor Billen, Buik en Benen.


Een veel gehoorde klacht van mensen (vooral dames) die sporten om af te slanken, of een dieet volgen is; ik val overal af alleen niet op de plekken waar ik dit graag zou willen namelijk bij de: Billen, Buik en Benen. De oplossing hiervan is vanaf vorig jaar op de Nederlandse markt; namelijk de Vacu-Step. Door de combinatie van bewegen in een vacuümruimte zorgt de Vacu-Step voor een optimale doorbloeding van het weefsel bij Billen, Buik en Benen. Het resultaat zal zijn dat deze mensen ook gaan afvallen bij de Billen, Buik en Benen. U zult verbaasd staan over de resultaten van de gebruikers van de Vacu-Step, want vanaf de eerste keer zullen ze zelf kunnen constateren dat hun huid weer gladder en egaler wordt en dat de omvang bij Billen, Buik en Benen duidelijk verminderd.

Het JOJO-effect

Om ook van het JOJO effect af te komen hebben wij een speciaal voedingssupplement of voedingsadvies ontwikkeld die ervoor zorg draagt dat ook dit tot het verleden hoort. Dit is daarom ook de methode tegen hardnekkig cellulitis. De Vacu-Step maakt van een sinaasappelhuid weer een perzikzachte en gladde huid.

De werking van de Vacu-Step

Door de unieke combinatie van bewegen in een vacuümruimte heeft de gebruiker van de Vacu-Step direct een optimale doorbloeding op plaatsen waar normaal altijd een slechte doorbloeding plaats vindt, namelijk bij de Billen, Buik en Benen. Verder zorgt deze combinatie ervoor dat hardnekkig vastzittende cellen zich gaan openen en dat het vet door het bloed wordt opgenomen en op andere plaatsen in het lichaam wordt verbrandt.

Uw buik weer strak na de zwangerschap

Zes weken na een normale bevalling, en drie maanden na een keizersnee kunt u beginnen om het overtollig vet van de zwangerschap te verbranden. U zult zien dat na een behandeling van twintig keer uw buik weer strakker wordt.