img

Visagie

Make-up is bedoeld om er beter uit te zien, waardoor men zich uiteindelijk beter zal voelen. Zoek welke producten het best bij u passen voor een schitterende uitstraling en experimenteer daarna met verschillende kleuren en texturen om de mooiste trekken te accentueren.

Het gebruik van de juiste cosmetica is bepalend voor uw uiterlijk, het maakt het verschil uit tussen er verzorgd en onverzorgd uitzien.

U hoeft geen visagist te zijn om er zeer verzorgd uit te zien! Het enige wat u hoeft te doen is de producten te vinden die aansluiten bij uw eigen behoefte. Als u er beter uit ziet, zult u zich ook beter en zelfverzekerder voelen.

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten make-up, bruidsmake-up of een heftige avondmake-up. Wij werken met de hoogwaardige producten van Ariane Inden en John van G.

Wilt u alleen advies over hoe u uw zelf het best kunt opmaken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken. Heeft u zin in een gezellig uitje met uw vriendinnen dan kunt u ook deel nemen aan één van de speciale make-up avonden.