img

Kapsalon

Mooi haar!

Mooi haar is voor iedereen weggelegd, zelf voor diegenen die niet van nature zijn uitgedost met schitterende lokken. Het geheim is de juiste behandeling met goede producten en het opvolgen van advies. Daarna is het een fluitje van een cent om uw haar mooi en in goede conditie te houden. Of u nou kiest voor bruin of blond haar, de kleur kan invloed hebben op uw uiterlijk en zelfvertrouwen. De nieuwe generatie haarkleurmiddelen is verrijkt met haarversterkende ingrediënten. Als u dus een radicale verandering of alleen een nuanceverschil wilt, hoeft u niet bang te zijn voor beschadiging.
Het stylen van het haar kan eenvoudig en snel gebeuren, mits u weet hoe.
Of u nou krullen wilt, uw haar wilt opsteken of juist los wilt dragen, u streeft natuurlijk naar een sexy, modern of natuurlijk kapsel.
Haar waar teveel aan gedaan is, ziet er ouderwets uit. Elk kapsel moet er uitzien alsof het snel en gemakkelijk gekapt is.

Voeding en verzorging

Eén van de vereisten voor een stralend uiterlijk is gezond en glanzend haar. Net als uw gezicht vraagt uw haar om reiniging, voeding en verzorging. Na een bezoek aan onze salon ziet u hoe mooi u haar is als het een volledige behandeling heeft ondergaan. Wij vertellen u wat voor producten er gebruikt zijn, zodat u ook voor de verzorging thuis de juiste spullen in huis heeft.

Een must in elke badkamer:

  •     Een goede, voor uw haartype geschikte Shampoo;
  •     Conditioner of Masker
  •     Een styling product


REDKEN en Mediceuticals

Wij werken met producten van REDKEN en Mediceuticals, de volledige lijn is gebaseerd dat haar een medium is, waarmee je wie je bent en wat je wilt kunt uitdragen. De lijn is ontwikkeld om je wensen en persoonlijkheid om te zetten in een style waarmee je je eigen statement kunt maken.