img

Mediceuticals

MEDICEUTICALS® Laboratories,
Dermatologisch geformuleerd voor gezonde, veilige en effectieve haar- en hoofdhuidverzorging.

MEDICEUTICALS® Laboratories is een gecertificeerd farmaceutische research bedrijf dat gespecialiseerd is in professionele hoofdhuid- en haarbehandelingen.

MEDICEUTICALS® Laboratories bevat FDA goedgekeurde formules toegepast en geadviseerd door dermatologen en gecertificeerde MEDICEUTICALS® salons.

  • Uiteraard niet op dieren getest.
  • DEA & MEA Amines Free, veiliger voor u en het milieu.
  • Anti-Fade technologie, bescherming tegen UVA en UVB straling.

Gezond haar vereist een gezonde hoofdhuid. Door effecten van o.a. een dieet, narcose, medicijngebruik, chemotherapie en stress kunnen de haargroeicyclus en de hoofdhuid verstoord raken.
Voor een gezonde start om uw hoofdhuid en uw haar optimaal te verzorgen kunt u bij uw MEDICEUTICALS® specialist vragen wat de beste SCALP-FIRST behandeling is.

Clinically & Salon tested

HEALTHY HAIR SOLUTIONS een nieuwe generatie van dermatologische haarverzorging, specifiek geformuleerd voor repair en bescherming van droog, beschadigd, gevoelig, fijn en dunner wordend haar.

MEDICATED THERAPIES erkende farmaceutische formules die klinisch getest en FDA goedgekeurd zijn voor behandelingen in een breed spectrum van diverse hoofdhuid- en huidproblemen, denk aan o.a. psoriasis en eczeem.

ADVANCED HAIR RESTORATION TECHNOLOGY FOR WOMEN Mediceuticals® Specials is voor vrouwen met (tijdelijke) hormonale stoornissen zoals o.a. de menopauze en zwangerschap waardoor overmatig haaruitval ontstaat.

Voor meer informatie kunt u kijken op de site van Mediceuticals www.mediceuticalseuropa.nl